logo_2.png

Sună acum!

/
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Despre noi

Impresia din orice eveniment se formează nu numai din organizarea sa bună și din programul ales în mod ideal. Joacă un rol imens și design competent. Decorul confortabil, creat profesional, creează o dispoziție adecvată printre oaspeți și ajută la menținerea acestuia pe tot parcursul sărbătorii.

Evenimentul de design este un proces complex, multi-fațetat, care ține cont de multe nuanțe. Dacă doriți ca vacanța dvs. să lase o impresie de neuitat, trebuie să aveți încredere în această parte importantă a pregătirii pentru aceasta de către decoratorii profesioniști care lucrează în agenția Eva Decor & Balloons.

 

Cum este crearea evenimentelor?
În timpul unei conversații preliminare cu clientul, designerii agenției noastre determină stilul și caracterul general al evenimentului. Pe baza informațiilor primite de la client, dezvoltăm un concept general de design, o paletă de culori, principala listă a elementelor decorative.

Designerul se familiarizează cu locul desfășurării evenimentului pentru a planifica amplasarea zonelor funcționale necesare, precum și pentru a elabora un plan pentru amplasarea elementelor decorative în spațiu.

Apoi, sunt selectate materialele necesare pentru decorarea camerei și se face decorul pentru sărbătoare. Alegerea materialelor și costul elementelor decorative va depinde de capacitățile dvs. financiare. Suntem gata să oferim cea mai bună soluție pe baza bugetului planificat.

Imediat înainte de eveniment, specialiștii noștri fac decorarea sălii.

 

De ce ar trebui să apelăm la agenția noastră?

Dacă este necesar un decorator pentru o decorare decentă a sărbătorii dvs.  vă recomandăm să contactați agenția "Eva Decor & Balloons" și de aici:

1. Practicăm o abordare integrată în organizarea oricărui eveniment, realizând astfel proiectarea, o vom face un element organic al conceptului general al vacanței dvs., reflectând pe deplin spiritul și starea de spirit.

2. Nu oferim soluții gata, ci creați un design unic, pe baza dorințelor și posibilităților dvs.

3. Fiecare dintre lucrările noastre este o descoperire exclusivă a designului, luând în considerare specificul celebrării dvs.

4. Experții noștri sunt gata să vă ofere o gamă largă de elemente, care să ofere designul sărbătorilor și să-i faceți singuri. Aceasta este:

  • decorarea unei săli festivale, a mesei, a zonei de întâmpinare, a barului cu cane, a ședințelor pentru oaspeți, a banchetelor, a plicurilor etc.

  • designul spațiului sala și a zonelor sale funcționale cu ajutorul florilor, textilelor, elementelor grafice, vaselor, lumanarilor, sfeșnicului etc.

  • elaborarea de compoziții floristice;

  • fabricarea de accesorii.

5. De asemenea, organizăm activități de ieșire din exterior.

6. Lucrăm cu orice buget și suntem pregătiți să vă oferim soluția optimă în funcție de capacitățile dvs. financiare, în timp ce

7. Designul pe care îl creăm va arăta organic și unic.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
logo_1.png

© 2018 Eva Decor & Balloons. Creat de You Design